Γιούβαλ Χαράρι: «Έρχονται τα τροποποιημένα ανθρώπινα όντα – Θα είναι ανώτερα – Όσοι δεν “βελτιωθούν” θα μείνουν φτωχοί»!

 


Γιούβαλ Χαράρι: 
«Έρχονται τα τροποποιημένα ανθρώπινα όντα – 
Θα είναι ανώτερα –
 Όσοι δεν “βελτιωθούν” θα μείνουν φτωχοί»!

Τρομακτικές αποκαλύψεις-προβλέψεις από τον δημιουργό και υποστηρικτή της «Μεγάλης Επανεκκίνησης»

Newsroom | email: info@pronews.gr

ΒΡΕ  ΚΑΛΩΣ  ΤΟΝ ...
ΕΣΕΙΣ   ΠΟΥ   ΕΙΣΑΣΤΕ   ΤΟΣΟ   ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ   ΠΟΥ   ΔΕΝ  ΕΧΕΤΕ   ΠΑΡΕΙ  ΧΑΜΠΑΡΙ   ΤΙΠΟΤΑ ...

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ   ΔΕΝ   ΕΧΩ   ΤΙΠΟΤΑ    ΜΕ  ΚΑΝΕΝΑ   ΑΠΟ   ΤΑ   ΑΘΩΑ   ΘΥΜΑΤΑ   ΤΩΝ   ΟΠΑΔΩΝ   ΤΟΥ   GREAT  RESET ...

AYTOI   OI   ANΡΩΠΟΙ  ΔΕΝ   ΘΑ  ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ   ΠΟΤΕ  ΝΑ  ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΝ   ΟΤΙ   ΘΑ   ΕΧΟΥΝ   ΤΕΤΟΙΑ    ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ   ΑΠΟ   ΤΟΥΣ   ΔΗΘΕΝ   ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ   ΠΟΥ   ΕΑΝ   ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ   ΝΑ   ΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ   ΤΗΝ   ΖΩΗ   ,   ΤΟ   ΕΡΓΟ   ΚΑΙ   ΤΙΣ   ΔΗΜΟΣΙΕΣ   ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ   ΤΟΥΣ   ,  ΘΑ   ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ   ΟΤΙ   ΣΤΗΝ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ   ΕΙΝΑΙ   ΖΩΑ  ...
ΖΩΑ    ΝΤΡΟΠΗ    ΓΙΑ   ΤΟ   ΒΑΣΙΛΕΙΟ    ΤΩΝ   ΖΩΩΝ    ΤΑ    ΟΠΟΙΑ   ΠΟΤΕ   ΔΕΝ    ΘΑ   ΕΦΘΑΝΑΝ    ΣΕ    ΤΕΤΟΙΕΣ   ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ  ...

ΝΑ  ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ   ΝΑ  ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ   ΤΟ   ΕΙΔΟΣ   ΤΟΥΣ  ...

O βασικός σύμβουλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και δημιουργός της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» Γιουβάλ Χαραρι, προκάλεσε μεγάλη ανησυχία με νέες δηλώσεις του στις οποίες αποκάλυψε ότι σύντομα θα εμφανιστούν τα «τροποποιημένα ανθρώπινα όντα»!
Όπως είπε μάλιστα η γενετική μηχανική μαζί με τα εμφυτεύματα και με τη χρήση της ρομποτικής, της νανοτεχνολογίας, της βιοτεχνολογίας και τεχνητής νοημοσύνης, σχεδιάζεται να χρησιμοποιηθούν για να τροποποιήσουν τα ανθρώπινα όντα, τα οποία «θα έχουν πλέον ασύλληπτα βελτιωμένες νοητικές και σωματικές ικανότητες».
Ο Χαράρι λέει ότι το πρόβλημα θα είναι ότι δεν θα έχουν όλοι πρόσβαση σε αυτά, δημιουργώντας υποσυνείδητα την αγωνία ότι όποιος μείνει πίσω θα γίνει υποδεέστερος, καθώς δεν θα είναι σωματικά “αναβαθμισμένος” όπως οι υπόλοιποι!

Συγκεκριμένα είπε:

“Πλησιάζουμε σε ένα σημείο στην ιστορία όπου θα είναι όλο και πιο πιθανό ότι οι οικονομικές διαφορές θα μεταφράζονται σε πραγματικές βιολογικές διαφορές, το οποίο παλαιότερα στην ιστορία ήταν αλήθεια σε κάποιο βαθμό.


Όπως το ότι οι πλούσιοι είχαν καλύτερο φαγητό, συνεπώς ψήλωναν περισσότερο και είχαν και άλλα πλεονεκτήματα. Αλλά ουσιαστικά παρέμεναν τα ίδια ανθρώπινα όντα.

Αλλά ένας από τους κινδύνους που αντιμετωπίζουμε τώρα με τη νέα τεχνολογία είναι ότι αν δεν διασφαλίσουμε ότι ωφελούνται όλοι τότε ίσως να αναδύεται η μεγαλύτερη ανισότητα στα χρονικά λόγω αυτών των καινούργιων τεχνολογιών. Αυτός είναι σαφέστατα ένας πάρα πολύ μεγάλος κίνδυνος.“

ΤΑ  ΒΛΕΠΕΙΣ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ  ... ΣΩΣΤΑ ???

ΤΟ  ΜΟΝΟ   ΠΟΥ  ΚΑΝΩ  ΕΙΝΑΙ  ΝΑ  ΤΑ   ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΩ   ΚΑΙ   ΝΑ  ΤΑ   ΣΧΟΛΙΑΖΩ ...

ΕΝΑ   ΜΟΝΟ   ΜΠΟΡΩ   ΝΑ  ΠΩ : 

ΓΙΑ   ΟΤΙ   ΜΠΟΡΕΙ    ΚΑΙ   ΒΓΑΙΝΕΙ   ΝΑ   ΠΕΙ   ΑΥΤΟ   ΤΟ   ΟΝ  ,

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ   ΕΙΜΑΣΤΕ   ΟΛΟΙ  ...

ΦΥΣΙΚΑ   ΠΡΕΠΕΙ   ΝΑ   ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ   ΟΤΙ   ΘΑ   ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ   ΝΑ  ΣΕ   ΠΕΙΣΟΥΝ   ΜΕ   ΦΟΒΟ   ΚΑΙ   ΑΠΕΙΛΕΣ ...

ΝΑ  ΜΗΝ   ΕΝΔΩΣΕΙΣ ...

ΘΕΟΔΩΡΟΣ  ΗΛΙΑ  ΝΙΚΟΛΑΟΥ 

ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ  ΕΛΛΗΝ  ΑΥΤΟΧΘΩΝ  ΙΘΑΓΕΝΗΣ ...









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καταγγελία δανειολήπτριας στο OPEN: Της διέγραψαν χρέος 220.000 ευρώ μέσω νόμου Κατσέλη και τώρα το fund την κρατάει «όμηρο» για να μην... εξοφλήσει

Γ.Χαράρι: «Μετά το Great Reset θα υπάρχει μία τεράστια τάξη άχρηστων ανθρώπων χωρίς καμία σημασία»!